Avem experienta in realizarea si implementarea solutiilor la cheie, prin integrarea de software, hardware, echipamente de retea si comunicatii   Folosind cele mai puternice tehnologii, solutiile oferite de noi tind spre un singur scop, acela de a satisface nevoile afacerii dumneavoastra. Dezvoltarea si implementarea solutiilor noastre se face in stransa legatura cu clientii pentru a imbina avantajele unui mediu software integrat de calitate cu specificul fiecarei companii.

         Solutii desktop

    Oferim servicii de:

  • Analiză ÅŸi consultanţă în stabilirea nevoilor de IT ÅŸi în alegerea soluÅ£iei optime care să răspundă nevoilor specifice astfel definite;
  • Proiectare a sistemului;
  • Dezvoltare ÅŸi personalizare a soluÅ£iei;
  • Furnizare de echipamente de infrastructură (hardware, reÅ£ele ÅŸi comunicaÅ£ii, software);
  • Instalare, configurare ÅŸi testare a sistemului;
  • Mentenanţă ÅŸi dezvoltări ulterioare;
  • Training pentru utilizarea sistemului implementat.

 

        Outsourcing IT

    Colaborarea in domeniul IT cu alte companii a demonstrat ca echipa noastra este un aliat de incredere in realizarea de sisteme informatice complexe. Suntem pregatiti sa ne folosim resursele disponibile pentru a participa la dezvoltarea de proiecte software de anvergura.

        Servicii web

     Daca doriti promovarea imaginii dumneavoastra pe web sau aveti obiective mai ambitioase de extindere a afacerii pe Internet, firma noastra va ofera solutiile dorite. Beneficiand de colaborarea cu o echipa talentata si inovativa, imaginea firmei dumneavoastra va avea numai de castigat.

Oferim servicii de dezvoltare siteuri web interactive de orice complexitate, grafica cu solutii de administrare al continutului atat in  varianta online cat si in varianta desktop.

        Promovare web

    Oferim si servicii de promovare online in motoare de cautare.Aceste metode vor creste rapid popularitatea si vizibilitatea site-ului dvs. in cele mai importante medii de afaceri online din tara si strainatate, adresandu-se in mod direct potentialilor clienti si parteneri de afaceri.

        Gazduire site

    Servicii de calitate superioara , servere super-rapide si echipa tehnica certificata.Oferim suport hosting php,MySql.

        Consultanta IT

    Cu o experienta vasta in domeniul calculatoarelor, atat hardware cat si software, precum si in domeniul retelisticii si Internetului, firma noastra va poate oferi servicii de calitate

         Solutii Software