Comunicat de presa - Craiova Business Days   Download   


S-au deschis inscrierile la Craiova Business Days
Evenimentul de business al anului in Craiova -

 

Bucuresti, 10 iunie 2013

In perioada 3-4 iulie, va avea loc la Craiova cea de-a 11-a editie din suita de evenimente Business Days, cel mai mare “maraton” de conferinte din Romania dedicate antreprenorilor, managerilor, intregii comunitati de afaceri locale si regionale. Craiova Business Days, cel de-al doilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi gazduit de Facultatea de Drept si Stiinte Administrative Craiova.
Howard Johnson Gr
Comunitatea de afaceri din Craiova va avea ocazia sa se conecteze si sa dezbata cele mai de interes teme pentru succesul in business, alaturi de 60 de speakeri de top din tara noastra (antreprenori in serie, manageri din companii de top, investitori, experti si specialisti in diverse domenii). Discutiile vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri, 4 conferinte si 4 mese rotunde din cele doua zile ale evenimentului, care este sustinut de peste 100 de parteneri si la care sunt asteptati 500 de participanti.

”Am ales sa organizam la Craiova editia cu numarul 11, pentru ca era firesc dupa ce am fost in celelalte regiuni economice ale tarii sa ajungem si in Oltenia,” arata Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.. “Dorim sa intelegem cat mai bine care sunt provocarile managerilor si antreprenorilor din Oltenia, sa avem o imagine globala a antreprenoriatului din Romania. Asa vom putea ajuta mult mai targetat fiecare regiune cu cele necesare pentru dinamizarea si coagularea mediului de afaceri, mai ales in perspectiva in care vrem sa promovam si peste granitele tarii valorile si potentialul fiecarei regiuni, iar pentru asta este nevoie de interactiune, schimb de idei si de o intelegere profunda a mediului de business din fiecare regiune. Chiar daca traim cu totii in aceeasi tara, exista unele diferente, chiar semnificative, intre provocarile si stilul de business al oamenilor de afaceri din fiecare regiune," apreciaza Laszlo Pacso.

Evenimentul cu structura cea mai eficienta si flexibila de business networking din Romania le ofera participantilor posibilitatea de a selecta, in functie de experienta, pozitia si nevoile lor, folosirea uneia sau a mai multor facilitati de networking:

  •       - sesiunile de business networking de tipul open
  •       - sesiunile de business networking de tipul microintalniri
  •       - servicii de business networking de tipul matchmaking, care permit cautarea in baza de date dupa 4 criterii: domenii, functii, companii sau nume si identificarea persoanelor de interes. In vederea identificarii de potentiali parteneri de afaceri.


Costurile tichetelor de access precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata craiova.businessdays.ro. Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati din lumea afacerilor precum Marius Ghenea, Dragos Anastasiu, Sergiu Negut, Bogdan Olteanu, Mihai Marcu, Maria Dima, Marius Stefan, Felix Daniliuc, ,Valentin Tuca, Voicu Oprean, Florin Campeanu,Adrian Florea, Bogdan Comanescu, Octavian Pantis, Diana Vitan, Sorina Bradea, Mihai Stanescu, Eusebiu Burcas, Andy Szekely. Lista completa si mai multe detalii despre speakeri, program, precum si modalitatile de acces sunt disponibile pe site-ul evenimentului: craiova.businessdays.ro.

Craiova Business Days este organizat cu sprijinul partenerilor sai: CEZ Group, Raiffeisen Leasing, Unicredit Tiriac Bank, AROBS, Noerr, MedLife, AON, DPD, imobiliare.ro, Zitec, Autonom Rent-a-Car, Complete Training, Timisoara Toastmasters, TraducemBine.ro, Daedalus Millward Brown, Dallmayr Kaffee, Aqua Carpatica,, Cotnari, Rentrop&Straton, Elastoffice, Netlogiq,, 4Pay, SARTO, Securitas, Prometeus, StarDentalClinic, KAS, Burcash, AIMS, Dale Carnegie Training, ANIS , Clustero, , Buticul de Inspiratie by Dana Tudor.

Printre partenerii media ai acestei editii: Capital, AvocatNet, BusinessDaysTV, Manager.ro, Business24, BusinessAge, BestJobs, Transilvania Business, Today Software Magazine, Actualitatea Vranceana, CraiovaForum, Evo TV, LTV.ro, Tjobs, Portal HR, Business Woman, 4Career, comunicatedepresa.ro, Ziare.com, si multi altii.

Craiova Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting. ADeSCO este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Pentru detalii privind evenimentele Business Days va invitam sa vizionati acest scurt spot video care arata evolutia proiectului in cei 3 ani de la lansare. Date cu privire la impactul avut de aceste evenimente in piata de business din Romania puteti afla vizionand analiza comparativa a ultimelor editii Business Days, pe baza chestionarelor de feedback prelucrate si auditate de catre Daedalus-Millard-Brown
____________
Contact presa:
codruta.nicolescu@businessdays.ro | +40-741-163700 | Director Executiv ADeSCO
dana@buticuldeinspiratie.ro | +40-726-555564 | Chief Inspired Officer Buticul de Inspiratie