Titlul proiectului: Interdisciplinary Cyber Training Acronim: InCyT Domeniul: Educație și Formare Profesională Data începerii proiectului: 01.11.2021 Durata totală a proiectului: 24 de luni Data de încheiere a proiectului: 01.11.2023
Pentru mai multe detalii despre agențiile naționale Erasmus+ disponibile, vă rugăm să consultați următoarea pagină: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/contact
Protecția datelor cu caracter personal: Vă rugăm să citiți declarația noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum procesăm și vă protejăm datele personale. Vă rugăm să consultați următoarea pagină: https://webgate.ec.europa.eu/erasmus-esc/index/privacy-statement Despre proiectul InCyT: Inițiativa națională pentru educația în domeniul securității cibernetice (NICE) a NIST subliniază că ar trebui făcut un pas crucial pentru remedierea penuriei de „persoane cu cunoștințele, abilitățile și abilitățile necesare pentru a îndeplini sarcinile necesare pentru munca de securitate cibernetică”.
O astfel de forță de muncă va include „roluri tehnice și nontehnice care sunt încadrate cu oameni cunoscători și cu experiență”. Competente:
Colaborarea și comunicarea între educatori, cercetători și persoanele care folosesc tehnologiile informaționale sunt necesare.
O problemă este că companiile, în special IMM-urile cu resurse mai puține, au nevoie de ajutor pentru a aprecia competențele și decalajele angajaților lor, metode de evaluare a situației existente, precum și utilizarea posibilităților de formare pentru a-și recalifica angajații.
Obiective: Proiectul InCyT va dori să implementeze câteva soluții:
• Dezvoltarea unui Cadru, care oferă un mecanism pentru VET și companii pentru a descrie competențele și abilitățile, necesare în securitatea cibernetică pentru profesioniști și nu pentru profesioniști, pentru a evita atacurile cibernetice, precum și lacunele digitale și altele.
• Luând în considerare avantajele programelor de instruire și mentorat interdisciplinare, în special în domeniul securității cibernetice, proiectul va dezvolta și va testa programe de formare interdisciplinară digitală susținute și o platformă de e-Learning colaborativă pentru IMM-uri.
• Adaptați-l pentru VET.
• Dezvoltarea unui model european de transferabilitate
• Luând în considerare avantajele programelor de instruire și mentorat interdisciplinare, în special în domeniul securității cibernetice, proiectul va dezvolta și va testa programe de formare interdisciplinară digitală susținute de e-mentorat pentru IMM-uri și le va adapta pentru VET.
Rezultatele proiectului:
• Cadrul metodologic de implementare
• Formare existentă și urmată (cursuri)
• Oportunități de îmbunătățire a acestora prin utilizarea interdisciplinarității și a mentoratului.
• Metodologia de învățare și mentorat
Produse realizate:
1. Cadrul formarii
2. Un material digital de instruire interdisciplinar în domeniul securității cibernetice pentru IMM-uri susținut de mentorat și o metodologie adaptată pentru un curs special VET.
3. O platformă digitală pentru sprijinirea instruirii
4. Raportați modul în care competențele interdisciplinare oferă avantaje pentru IMM-uri și TVA.
5. Model european de transferabilitate pentru formarea interdisciplinară și mentorat testată
Universitatea din Craiova vă invită la workshop-ul tematic „Modelul triplu helix de cooperare între mediul academic, economic și de guvernață în Europa” organizat în cadrul proiectului HUB-UCV-Centru Suport pentru Proiecte CD Internaționale pentru regiunea Oltenia. Evenimentul va avea loc în data de 22.05.2023, începând cu orele 12,00, în Aula Mihai I al Romaniei, str. Al.I. Cuza, nr. 13, Craiova.
Obiectivul general al proiectului constă în crearea unui centru suport pentru regiunea de Sud-Vest, cu rolul de a crește capacitatea de participare la competițiile europene pentru proiecte de cercetare-dezvoltare internaționale a tuturor entităților care solicita sprijinul, precum și a Universității din Craiova.
Universitatea din Craiova vă invită la workshop-ul tematic " Finanțarea activităților de cercetare, dezvoltare, inovare prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia, PNRR și granturi europene " organizat în cadrul proiectului HUB-UCV-Centru Suport pentru Proiecte CD Internaționale pentru regiunea Oltenia. Evenimentul va avea loc în data de 04.05.2023, începând cu orele 11,00, în Aula Mihai I al Romaniei, str. Al.I. Cuza, nr. 13, Craiova.
Obiectivul general al proiectului constă în crearea unui centru suport pentru regiunea de Sud-Vest, cu rolul de a crește capacitatea de participare la competițiile europene pentru proiecte de cercetare-dezvoltare internaționale a tuturor entităților care solicita sprijinul, precum și a Universității din Craiova.
Universitatea din Craiova vă invită la workshop-ul tematic "Oportunități de finanțare pentru digitalizarea IMM-urilor" organizat în cadrul proiectului HUB-UCV-Centru Suport pentru Proiecte CD Internaționale pentru regiunea Oltenia. Evenimentul va avea loc în data de 31.03.2023, începând cu orele 11,00, în Aula Mihai I al Romaniei, str. Al.I. Cuza, nr. 13, Craiova.
Obiectivul general al proiectului constă în crearea unui centru suport pentru regiunea de Sud-Vest, cu rolul de a crește capacitatea de participare la competițiile europene pentru proiecte de cercetare-dezvoltare internaționale a tuturor entităților care solicita sprijinul, precum și a Universității din Craiova
Universitatea din Craiova vă invită la workshop-ul de prezentare a rezultatelor
preliminare ale proiectului "HUB-UCV-Centru Suport pentru Proiecte CD Internaționale
pentru regiunea Oltenia" care va avea loc în data de 15.02.2023, începând cu ora 14,00, în
Aula Mihai I al Romaniei, str. Al.I. Cuza, nr. 13, Craiova.
Obiectivul general al proiectului constă în crearea unui centru suport pentru regiunea
de Sud-Vest, cu rolul de a crește capacitatea de participare la competițiile europene pentru
proiecte de cercetare-dezvoltare internaționale a tuturor entităților care solicita sprijinul,
precum și a Universității din Craiova.